A Spirulina Hatásai

Kattintson az Önhöz legközelebb eső problémára:

A jótékony spirulina alga

A spirulina igen magas klorofilltartalommal rendelkezik, ami szükséges a szerves anyag szintetizálásához, és az oxigén előállításhoz.

A spirulina nagy mennyiségben tartalmaz omega-zsírsavakat, 18 aminosavat, köztük a 8 esszenciális aminosavat, vitaminokat, mint például a B-vitamin teljes skáláját vasat, káliumot, magnéziumot, cinket, béta-karotint, valamint megtalálhatók benne olyan lényeges zsírsavak, mint a gamma-linolénsav muco- és poliszaharidok.

A spirulina tartalmaz fikocianint, amely lassítja a rákos sejtek szaporodását és erősíti az immunrendszert. A spirulina továbbá pozitívan stimulálja az össejteket, segít a magas hisztaminszint lebontásában, mely az allergia kialakulásáért felelős anyag.

Spirulina tovább »

A Chlorella Hatásai

Kattintson az Önhöz legközelebb eső problémára, válassza ki a betegséget, válogasson az egészségjavító megoldások közzül:

A Chlorella szuperélelmiszer

A chlorella rendelkezik a szervezet méregtelenítésének figyelemreméltó képességével. A nap, mint nap levegővel, vízzel és különböző élelmiszerekkel magunkhoz vett káros anyagok eltávolításában segít. Ilyenek például a fogtömésekben található nehézfémek, valamint a klórozott szénhidrogének, növényvédő és rovarirtó szerek.

A káros anyagok megtalálhatóak a kolbászfélékben, a nyers húsban vagy a különféle felvágottakban, mint az ásványvízben, borban, sörben, valamint gyümölcsökben és zöldségekben is.

A chlorella gyakorlatilag begyűjti ezeket a nehézfémeket kivezeti a szervezetből. Ráadásul erre nem csak a bélrendszerben képes, hanem a vérkeringésben is, sőt olyan raktározó területeken, mint például a zsírszövetek.

Chlorella tovább »

Vissza az előző oldalra Oldal tetejére
Telefonos Rendelés: 70 / 7733 059
Partnerünk: Bio Goji bogyó
→ Új-Zélandi Zöldkagyló Izület és porc erősítésre: Seatone zöldkagyló kapszula.
Minden jog fenntartva
© 2010